Editörden

Sayin Okurlarimiz

  • Ömer Tarim

J Curr Pediatr 2006;4(2):-

Güncel Pediatri Dergisi, yayina basladigi 2003 yilindan beri güncel derlemelerle yalniz Pediatri uzmanlarinin degil, ayni zamanda pratisyen hekimlerin de aradiklari ve yararlandiklari bir dergi olmustur. Dergimiz önemli konularda en son bilgileri okuyucuya aktarmaya çalisirken hekimlerin günlük meslek hayatinda kullanabilecegi pratik bilgileri de vermeyi amaçlamaktadir. Dergimizin içerigi, Uludag Üniversitesi Tip Fakültesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Anabilim Dalimizda faaliyet gösteren onbir bilim dalimizin seçkin ögretim üyelerinin katki ve denetimleri ile her sayisinda daha gelismektedir. Yazilarimizda, ülkemizde yapilan çalismalara da yer verilmesine özen gösterilmektedir.


Bu özellikleri ile tip dünyamizda önemli bir boslugu dolduran dergimiz, halen 1500 baski ve yaygin dagitim agi ile genis bir okuyucu kitlesine ulasmaktadir. Güncel Pediatrinin gelecek sayilarinda baski sayisi artirilarak daha genis bir kitleye hitap etmesini amaçliyoruz. Dergimizde pediatrinin tüm alanlarina yönelik çesitli konular yer almaya devam edecektir.


Güncel Pediatri Dergisinin eski ve yeni tüm sayilarinda yer alan yazilara internet araciligiyla www.guncelpediatri.com adresindeki web sayfamizdan ulasabilirsiniz.


Tüm meslektaslarimizin dergimize yazilari ile katkilarini bekliyoruz. Sonraki sayilarimizda bulusmak üzere, saygilarimla.


Prof. Dr. Ömer Tarim